Yeni E-Twinning Projemiz: “ A CULTURAL JOURNEY”, “KÜLTÜREL BİR SEYAHAT”

29.11.2023 116

Okulumuzun yeni e twinning projesi “ A CULTURAL JOURNEY”, “KÜLTÜREL BİR SEYAHAT” öğrencilerimizin hem farklı yönlerden kendi kültürlerini tanımalarına ve keşfetmelerine hem de farklı kültürlere saygı duyarak o kültürleri tanımaya, kendi kültürleriyle karşılaştırıp benzerlik/farklılık açısından değerlendirmelerine olanak sağlamayı amaçlamaktadır. İngilizce Öğretmenimiz Selin ATAKAY MERT ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

29-11-202329-11-2023